سالاد سزار

خلق این سالاد را عموماً به رستوران‌دار سزار کاردینی، یک مهاجر ایتالیایی که رستوران‌هایی را در مکزیک و ایالات متحده اداره می‌کرد، نسبت می‌دهند. دخترش رزا نقل می‌کند که پدرش سالاد را در رستورانش سزار (در هتل سزار در تی‌جوانا، مکزیک) اختراع کرد. زمانی که چهارم ژوئیه سال ۱۹۲۴ منابع آشپزخانه تمام شده بود، کاردینی به آنچه که داشت بسنده کرد و با استعداد خود این ظرف سالاد را درست کرد. به گفته روزا کاردینی، سالاد سزار اصلی (برخلاف سالاد هوانورد برادرش الکس که بعداً به سالاد سزار تغییر نام داد)، حاوی تکه‌های آنچوی نبود. کاردینی با استفاده از آنچوی در سالاد خود مخالف بود. در دهه ۱۹۷۰، دختر کاردینی گفت که دستور اولیه شامل برگ های کامل کاهو بود که قرار بود با ساقه بلند شوند و با انگشتان خورده شوند. اگر چه دستور غذای اصلی حاوی آنچوی نیست، اما دستور العمل های مدرن معمولاً آنچوی را به عنوان یک ماده اصلی استفاده می‌کنند. دستور عمل سزار در حال حاضر توسط بسیاری از شرکت ها تولید و به بازار عرضه می‌شود. با وجود اینکه سالاد سزار اصلی لیمو را انتخاب می‌کند، معمولاً در سزار های امروزی از آب لیمو استفاده می‌شود.
  • عناصر: کاهو.زیتون سیاه.سرکه بالرامیک..پنیز پارمسان.دو تکه فیله مرغ.پنیر پارمزان.پنیر کباب و نون سیر
  • 270,000 تومان
  • سس اضافه 30,000 تومان
  • سفارش دهید