ماچا لاته

چای ماچا (抹茶 Matcha) نوعی پودر چای سبز بسیار خوش‌رنگ و بو و دارای نوعی طعم شیرین ظریف و پنهان (Subtle Sweetness) است. رنگ آن سبز زمردی است. این چای در ژاپن با آسیاب‌های گرانیتی مخصوصی پودر می‌شود تا کلروفیل درون آن به اصطلاح نسوزد. ژاپنی‌ها در پودر کردن دستی آن از هاون چوبی نیز استفاده می‌کنند. نکته‌ی مهمی که کم‌تر ذکر می‌شود این است که کلمه‌ی «ماچا» به فرم پودر شده‌ی گیاه چای «تنچا» (tencha 碾 茶 茶) گفته می‌شود. علت منحصر به فرد بودن پودر ماچا نحوه کشت ویژه‌ی آن است. درختچه‌های چای سبز ماچا در طول زمستان به خواب زمستانی رفته و با نگهداری مواد معدنی در خود و با رسیدن فصل بهار و بیدار شدن از خواب زمستانی، از طریق عمل فتوسنتز، بهترین نوع چای بهاره‌ی ماچا را پدید می‌آورند. این نوشیدنی ترکیب چایی ماچا با قهوه لاته است.
  • عناصر: پودر ماچا به همراه شیر
  • سوپرماچا 114,000 تومان
  • ماچا تشریفاتی 137,000 تومان
  • سفارش دهید

از اینکه با رعایت پوشش مناسب ما را در تداوم فعالیت و خدمت رسانی به شما عزیزان یاری می نمایید متشکریم.

قابل توجه مشتریان گرامی

۱-مهمان گرامی،با عرض پوزش در مواقع شلوغی کافه، حداکثر زمان پذیرایی بعد از سرو سفارش شما ۴۵ دقیقه می باشد.
۲-تمام شیر قهوه ها با دمای ۶۵ درجه سرو می شوند.در صورت تمایل به درجه بالاتر یا پایین تر به باریستا اطلاع دهید.
۳-شیر های انتخابی در نوشیدنی های گرم بر پایه قهوه (شیر بدون لاکتوز-سویا-فندق-بادام-نارگیل-جو)
۴-لطفا با هماهنگی میز خود را جا به جا کنید.
5-مهمان گرامی به دلیل تنوع کیک در کافه از آوردن کیک به داخل کافه خودداری فرمایید.
6-جهت سیگار کشیدن با سالندار هماهنگ کنید تا میز های اسموک را به شما معرفی کنند. (لطفا بدون هماهنگی سیگار نکشید)