پاستا آلفردو

پاستا کلاسیک آلفردو با خامه، کره، پنیر پارمزان و جعفری درست می‌شود. این یک غذای راحت به شکل ماکارونی است اما حالت جذاب تری دارد.  پاستا آلفردو که یک غذای ایتالیایی است، فقط با چند ماده اولیه تهیه می‌شود که احتمالا اکثر شما آن ها را در آشپرخانه خود دارید. مانند هر دستور پخت دیگری، مهم است که هر کدام از مواد شما تازه و با بهترین کیفیتی که می تواند باشد. اطمینان حاصل کنید که از پنیر پارمزان تازه رنده شده استفاده می کنید. پاستای مرغ آلفردو همیشه مورد علاقه خانواده ها است. پاستا آلفردو یک غذای خوشمزه است که می‌توانید در هر کافه یا رستورانی که فکرش را بکنید پیدا کنید.

از اینکه با رعایت پوشش مناسب ما را در تداوم فعالیت و خدمت رسانی به شما عزیزان یاری می نمایید متشکریم.

قابل توجه مشتریان گرامی

۱-مهمان گرامی،با عرض پوزش در مواقع شلوغی کافه، حداکثر زمان پذیرایی بعد از سرو سفارش شما ۴۵ دقیقه می باشد.
۲-تمام شیر قهوه ها با دمای ۶۵ درجه سرو می شوند.در صورت تمایل به درجه بالاتر یا پایین تر به باریستا اطلاع دهید.
۳-شیر های انتخابی در نوشیدنی های گرم بر پایه قهوه (شیر بدون لاکتوز-سویا-فندق-بادام-نارگیل-جو)
۴-لطفا با هماهنگی میز خود را جا به جا کنید.
5-مهمان گرامی به دلیل تنوع کیک در کافه از آوردن کیک به داخل کافه خودداری فرمایید.
6-جهت سیگار کشیدن با سالندار هماهنگ کنید تا میز های اسموک را به شما معرفی کنند. (لطفا بدون هماهنگی سیگار نکشید)