اسپرسو
اسپرسو (به ایتالیایی: Espresso) گونهای قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا ابداع شدهاست. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار بسیار از میان دانههای آسیاب شده قهوه تهیه میشود. اسپرسو یک قهوه دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است.
- عناصر: کامرشیال قهوه با میزان کافئین بیشتر و از لحاظ طعمی دارای بیتری ( تلخی ) می باشد و قهوه اسپشیال داری میزان کافئین کمتر و کیفیت بهتر وهمچنین از لحاظ طعمی داری اسیدیته ( طعم لیمویی)می باشد
- اسپرسو کامرشیال 57,500 تومان
- اسپرسو اسپشیال 62,500 تومان
- اسپرسو بدون کافئین 67,500 تومان
- سفارش دهید