اسپرسو

اسپرسو (به ایتالیایی: Espresso) گونه‌ای قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در تورین ایتالیا ابداع شده‌است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار بسیار از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو یک قهوه دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است.
  • عناصر: کامرشیال قهوه با میزان کافئین بیشتر و از لحاظ طعمی دارای بیتری ( تلخی ) می باشد و قهوه اسپشیال داری میزان کافئین کمتر و کیفیت بهتر وهمچنین از لحاظ طعمی داری اسیدیته ( طعم لیمویی)می باشد
  • اسپرسو کامرشیال 76,000 تومان
  • اسپرسو اسپشیال 88,000 تومان
  • اسپرسو بدون کافئین 91,000 تومان
  • سفارش دهید

از اینکه با رعایت پوشش مناسب ما را در تداوم فعالیت و خدمت رسانی به شما عزیزان یاری می نمایید متشکریم.

قابل توجه مشتریان گرامی

۱-مهمان گرامی،با عرض پوزش در مواقع شلوغی کافه، حداکثر زمان پذیرایی بعد از سرو سفارش شما ۴۵ دقیقه می باشد.
۲-تمام شیر قهوه ها با دمای ۶۵ درجه سرو می شوند.در صورت تمایل به درجه بالاتر یا پایین تر به باریستا اطلاع دهید.
۳-شیر های انتخابی در نوشیدنی های گرم بر پایه قهوه (شیر بدون لاکتوز-سویا-فندق-بادام-نارگیل-جو)
۴-لطفا با هماهنگی میز خود را جا به جا کنید.
5-مهمان گرامی به دلیل تنوع کیک در کافه از آوردن کیک به داخل کافه خودداری فرمایید.
6-جهت سیگار کشیدن با سالندار هماهنگ کنید تا میز های اسموک را به شما معرفی کنند. (لطفا بدون هماهنگی سیگار نکشید)